روانشناس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: درج نادرست خبر خودکشی در رسانه ها، عامل افزایش موج خودکشی می شود.

فاطمه اکبری زاده در کارگاه آموزشی نقش رسانه ها و پیشگیری از رفتارهای خودکشی اظهار داشت: یکی از عواملی که ممکن است افراد مستعد را به سمت خودکشی سوق دهد، انتشار اخبارخودکشیدر رسانه ها است.

وی با بیان اینکه هر مرگ ناشی از خودکشی حداقل شش نفر را مستقیم تحت تأثیر قرار می دهد گفت: هر مرگ ناشی از خودکشی حداقل شش نفر را مستقیم تحت تأثیر قرار داده که عوامل مرتبط با خودکشی و پیشگیری از آن پیچیده و متعدد بوده و همه آن ها کاملاً شناخته شده نیستند.

اکبری زاده افزود: خودکشی مشکل عمده بهداشت عمومی بوده که پیامدهای عاطفی، اجتماعی و اقتصادی بسیاری به دنبال دارد.


نقش رسانه ها را در تقویت یا تضعیف اقدامات پیشگیری از خودکشی
وی تصریح کرد: سالانه ۸۰۰ هزار خودکشی در جهان به وقوع می پیوندد اما شواهد متعددی نقش رسانه ها را در تقویت یا تضعیف اقدامات پیشگیری از خودکشی تأیید کرده اند.

روانشناس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رسانه ها می توانند اطلاعات آموزشی سودمندی درباره خودکشی ارائه بدهند یا برعکس اطلاعات نادرستی را درباره آن منتشر کنند.

حتما بخوانید:انواع خودکشی


رسانه و خطر خودکشی های تقلیدی
اکبری زاده عنوان کرد: از سوی دیگر به دنبال نشر اخبار رسانه ای، افراد آسیب پذیر در معرض خطر خودکشی های تقلیدی قرار می گیرند.

وی اظهار داشت: خودکشی پدیده ای مسری، واگیردار و تقلیدی بوده و شواهد و تجربیات گذشته موارد متعددی از بروز اپیدمی یا همه گیری خودکشی را نشان می دهد که به دنبال انتشار نامتناسب، اخبار مربوط به خودکشی افراط خاص و شناخته شده در سطح جهان و ایران صورت گرفته است.

روانشناس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: اغلب افرادی که به خودکشی فکر می کنند برای اقدام به خودکشی مردد بوده و مطمئن نیستند که می خواهند بمیرند و یکی از عواملی که ممکن است افراد مستعد را به سمت خودکشی سوق دهد، انتشار اخبار خودکشی در رسانه ها است.

اکبری زاده افزود: رسانه ها در افزایش آمار خودکشی و کاهش سن در این آسیب اجتماعی بسیار می توانند مؤثر باشند. اعلام این آسیب اجتماعی و نحوه درج و انتشار آن در رسانه ها باید همراه با کارشناسی و ظرافت های لازم باشد زیرا هرگونه برخورد ناشیانه در رسانه ها با این موضوع، خود می تواند سبب القا و آموزش نحوه خودکشی در میان افراد یک جامعه شود.

کارگاه آموزشی نقش رسانه ها و پیشگیری از رفتارهای خودکشی ویژه مدیران، مسئولان رسانه ها و دبیران صفحه های اجتماعی و حوادث رسانه ها به صورت حضوری و آنلاین در سالن شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

در ادامه بخوانید:علائم هشدار دهنده خودکشی

چه غذاهایی باعث بلوغ زودرس می شود

نکات مهم در انتخاب مدرسه مناسب

افزایش آمار یائسگی زودرس در زنان ایرانی

استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی عامل فروپاشی خانواده ها

درمان سرطان کودکان با قصه خوانی

افزایش خودکشی با انتشار خبر نادرست در مورد آن

تغذیه و بلوغ زودرس

خودکشی ,رسانه ,ها ,پیشگیری ,انتشار ,پزشکی ,رسانه ها ,پیشگیری از ,نقش رسانه ,خودکشی در ,در رسانه ,علوم پزشکی بوشهر ,تضعیف اقدامات پیشگیری

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فراباشگاه مشتریان امواج نویسنده‌ی جوان دلنوشته شقايق گلزاده torkdress السلام علیک یا قائم آل محمد عجل الله تعالی فرجه الشریف خرید و فروش بیمه زندگی سرمد در تهران من گوش استماع ندارم لمن تقول؟ مطالب اینترنتی my luna abrangcnaghashi